Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2017 19:59 - ИМА ЛИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ПП ”ГЕРБ” И ГЕН. РУМЕН РАДЕВ И ЗАЩО Е ТОЙ..?!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1441 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ИМА ЛИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ПП ”ГЕРБ” И ГЕН. РУМЕН РАДЕВ И ЗАЩО Е ТОЙ..?!

     ГЕРБ не си направиха правилния извод- защо загубиха от Ген. Румен Радев, президентските избори, за които Борисов казваше- „,че и магаре да върже..- ще бъде избрано за Президент, ако е кандидат на „ГЕРБ”. Това не е нито, заради „чара” на новата „БСП” лидерка- Корнелия Нинова, предложила кандидатурата на ген. Радев, нито заради мощта на Агент „Гоце”, който се изживява, като Съветски генерал- губернатор на България, и твърди, че Той бил посочил ТАЗИ КАНДИДАТУРА.., нито заради задкулисната игра на другия голям Кременчугски играч- Иван, „Черния Мавър” от т. нар.- „психо- дясно”, който пък твърдял- на Раданките и Лозанките, че Той бил имал повече Министри в Правителство „Борисов-3” и Той дърпал конците в страната, отколкото „ДСБ”- със субсидия и праламентарна група в предишното правителство на ПП „ГЕРБ”. Всички те си „приписаха” Радев, но всъщност #Кой „спечели”-  Президентските избори- 2016 г.- и откъде се взеха тези 2,100,000 души, леви и десни- гласували за Ген. Радев.  Явно е че Той беше внезапно подкрепен от „ТРЕТОТО СЪСЛОВИЕ” (от „онеправданите групи от Прехода”- според анализаторите на Великата Френска Буржоазна Революция- 1789 г.). Третото съсловие този път обедини: бивши военни, полицаи, хора на сигурността, на държавността, дребни съвестни чиновници, дребен  бизнес и голям кръг бивши сини идеалисти, които не се бориха 1989-2017 г. - нито за „царуване на „диадохи” на Живкови-  като Борисов, нито за Олигархията- на наследствената Комунистическа Номенклатура- като  Домусчиевци, Герговци или Пеевски.. В тези хора-  „Третото съсловие” вече вижда Уродството на Реставрация на Живковизма, който аз наричам,  вече 10 години- Реставрация на „Яшарството”(по името на Замфир Яшаров, управлявал от името на СССР- България – последните години на Комунизма- под името –Тодор Живков- цели 35 години). И това заради грубата и директна „диадохия”на Олигархията, съвсем пряко – от старата Комунстическа Номенклатура. Ужасни „Буфери”-  на тази „Номенклатуро- Олигархия” (аз ги наричам- „Прослойката на Джентрите”)- това са трамбоващите из жълтите плочки на София, групи на „борци за Правосъдие” и цялата друга Костоидна паплач- която иска да ни заблуди и отвлече– именно от старата българска Традиция от Борис I- ви- 855г. сл. Хр. ЗА ДА СЕ „ПРЕСИЧЕ” ПРЯКОТО ПРИЕМСТВО НА ВРЕДНОТО И АТАВИСТИЧНОТО ЗА ДЪРЖАВАТА- СЕ  ЖЕРТВАТ, ДОРИ И ЦЕЛИ- 52 РОДА.. ! Това е смисълът и на всевъзможните  „Походи за Правосъдие” на всякакви Раданки, Лозанки и др. соросоидство- КАКТО СЕГА В САЩ ТЕ ИСКАТ ДА СПАСЯТ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕ И ПРИСЪДИ – КЛАНА КЛИНТЪНОВИ – от саморазправата на подобни американски недоволни съсловия от тяхното близо 20 годишно управление. Нещата са същите- и в САЩ и у нас- и ще свършат по същия начин- с неминуема РАЗПРАВА, и то не- от Правосъдие- а според „линча” на общесвената Справедливост.

   Друг „общ” проблем на САЩ и България, който рефлектира и в „Конфликта ГЕРБ- Ген. Радев” е промяната на геополитическата ориентация и новите световни реалности. И в САЩ и в ЕС- няма как да се продължава- като досега- трябва нова доктрина за националната сигурност, за мястото ни е Европа и за нов национален път. Федерализиращият се Европейски съюз- не иска такава безпътна и раздвоена България ( и то не заради постоянно развяваните руски знамена,  при разни недоволства), България открито не иска да заеме Своето място на „Стражар и Страж на РИМ”!!!- да именно България, Гърция, Румъния. Вишеградската Четворка и Прибалтийските държави, трябва заедно да искат своето признаване, като привилигировани „LIMES IMPERII” на Втория Рим- който сега, дори да е „в плен” на агарянството е „вторият” и признат Рим(ние, а не Мсква) ! Това променя геополитическата стойност на България-и ясно-Западна Европа никога няма безплатно да ни го признае- защото това изисква и нов „План Маршал” за споменатите държави-членки -още повече- ..ако и ние, самите, не си го искаме. Затова са конфликтите и за превъоръжаването в Армията ни- то не може да стане по този начин, по който го искат и двете групи в конфликта, сега. Трябва- за това,  да се проведат преговори в САЩ, в НАТО, в ЕС и да се направи допитване до нацията и съсловията в България. „Отбраната на Рим” е грижа на цялата Империя- а не само на една нейна отделна територия и тя трябва да бъде огледален отговор на Силата, в плененият ни- Рим (обратно на написаното в „Стратегическата дълбочина” на Давутоглу, 2013)

Третият конфликт - е вече за феодализацията на България- в следствие управлението на „ГЕРБ”, от вече близо 8 години- НЕЖЕЛАНИЕТО НА ТРЕТОТО СЪСЛОВИЕ- да търпи вече тази ситуация, която очевидно съсипва всичко в страната. Навсякъде феодалните конфликти из страната са свързани с ГЕРБ и с „усвояването на огромни парични суми” (напр. - 100 млн. лева в Хасково)- това показва „вътрешна съпротива и конкуренции в самата ГЕРБ”). ПП „ГЕРБ” трябва незабавно да бъде свалена от Третото съсловие- от Власт и да бъде незабавно „отбита” от вимето на държавните ресурси, защото Тя се е превърнала в класическа „партия -паразит”- без партиен живот, без цел и политики, а действа- като „Орда за усвояването”.

  Ако ме попитате дали Третото съсловие- трябва да направи Политическа Сила и да се включи в  промяната на страната- ще ви отговоря- твърдо- ДА- и това ще стане- с всички, които се чувстват- с нещо излъгани или загубили от Прехода (1989- 2017), няма значение- дали са били „леви или десни”- през последните 30 години. Това са естествените  „консерватори” на нашата държава, не „написаните и благословени”-в една или друга Лаборатория, която винаги иска да избегне „Риска” за Статуквото( „Рискът за Статуквото”- сме, винаги-ние-„хората на Промяната”).

„Добродетелната дружина”, осн. 1853 г- започна вече дейност в тази насока- събираме сигнали за недоволство от Прехода и Статуквото- осигурили сме екип от юристи и група за обществен натиск – с която да се противопоставим на „не- Справедливостта”. От 2013 г. сме по улицата и по всички протести, но сега ще имаме и свой офис, за който- преговаряме и в който ще се събираме - не само за Оплаквания, а вече- и „Доброволческа Армия на Промяната”. Обявяваме Война на Олигархията, Номенклатурата, на Диадохите и на Джентрите им.. ! Чакаме Ви!

Николай Гацев     gatzev@yahoo.com.au   mobile: 0897 200733 www.facebook.com/gatzev         

 София, 07.10.2017 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3777340
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930